Bugun...
Başarıdan Başarıya Koşan Küçük Dev Adam!


Sami ASLAN
samiaslan@asamasyaninsesi.com
 
 

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2013 17:52

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞAN KÜÇÜK DEV ADAM!

 

Çok kıymetli okuyucular,sevgili kardeşlerim!

Bu köşe yazımda sitemizin başarılı,başarıdan'da öteye başarıya doymayan başarıdan başarıya koşan,övülmeyi hak eden benimde köşe yazalığı yaptığım Amasya Gazetesinin ve www.asamasyanınsesi.com Asamasya'nın sesi stesinin editörü,sayın Müslüm SÖYLER beyefendiden bahsedeceğim!

 
İstanbul’da Amasya haberciliğinin duayeni diyebileceğimiz engelli  bir kardeşimiz Müslüm SÖYLER, o engelli olmasına rağmen engel tanımayan dik duruşu ile çalışkanlığıyla doğru dürüst ilkeli haberciliği ile İstanbul’daki Amasyalıların gönlünde taht kurmuş halkın büyük beğenisini kazanmış takdirini almış,başarıdan başarıya koşan küçük boylu engelli ama on parmağında on hüneri olan sayın:Müslim SÖYLER ,Gurbet ile sıla arasında,biz  Amasyalıların adeta gözü kulağı ve dili oluyor.
 
İstanbul Cerrahpaşa hastanesinde çalışma hayatını sürdüren,bu kardeşimiz, ayrıca bir çok hastaya şifa olmaya çalışan doktorlarımızın sanki yardımcısıymış gibi  çalışıyor.
Bu küçük dev adam,hastaneye gelen hastalara elinden geldiğinden fazlasıyla yardımcı olmaya çalışıyor.

Bütün bunlarla yetinmeyen bu yürekli ve çalışkan kardeşimiz,Müslüm SÖYLER,yine uydu üzerinden yayın yapan,106.6  Vizyon Türk,Radyosunda Engelliler için hazırlayıp sunduğu '' Bir Başka Açıdan '' isimli programıda  bütün dünya'ya engellilerin sesini duyurmaya çalışıyor,yani kendi gibi engelli kardeşlerinin dertlerini açıyor onlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Radyo aracılığıyla engellilerin ihtiyaçlarını yetkililere aktarıyor.
 
106.6 Vizyon Türk’te her hafta yayınlanan ve geniş kitlelere ulaşmayı başaran kendisi gibi Engelli olan, arkadaşlarının sorunlarını kamuoyuna taşıyan. arkadaşlarına ışık olmaya çalışan bu küçük dev adam,yaptığı bu proğram'la büyük bir kitlenin takdirini kazanmıştır.
 
Fakat o bütün bularla yetinmeyip,birde Televizyon proğramı yapmaya başladı.
İstanbul dan bütün dünya'ya yayın yapan kanal, 9 televizyonunda’da engelliler için yaptığı programıyla adından sıkça söz ettirmeye devam eden bu kardeşimiz bir çok insana örnek olacak işler yapıyor adeta başarıdan başarıya koşuyor.
 
Yine bu küçük dev adam, Amasya’nın güzide kuruluşlarından birisi olan Amasya Gazetesinin İstanbul temsilciliğini de başarıyla yürütüyor.
İşte böyle değerli okurlar,
Eeeeee ne diyelim başarıyı takdiri başkaları yapacak değilmi ? bizde öyle  yaptık bildiğimizi ve gördüğümüzü yazdık.
 
Atalarımız ne demiş,yiğidi öldür ama ve lâkin hakkını yeme demiş,
 
Öyle ben başarılıyım demekle başarılı olunmuyor değimli sevgili okurlar ?, Amasya'lı başarılı olanıda görüyor,başarılı olmayanıda görüyor, siz kendinizi övmeyeceksiniz,sizi başkarı övecek,başkaları takdir edecek.
 
Sayın Müslüm SÖYLER de bunu hak etti.Hak ettiği içinde bendeniz naçizane bu güzelliği ve bu güzel insanı köşemde yazma gereği duydum.
 
Tebrikler Sayın Müslüm SÖYLER, başarılarınızın devamını diliyor saygılar sunuyorum..

 

Sami ASLAN -Şair  Yazar
Bu yazı 2796 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
YUKARI